home terapie tomatis copii adolescenti adulti cupluri contact

Cabinetul Mind Growing oferă accesul la terapia Tomatis pentru
două persoane, membri ai aceleiaşi familii, GRATUIT pentru unul dintre ei.Cabinetul de Psihoterapie Mind Growing ofera sansa unei mai bune integrari sociale, cresterii capacitatii de memorare, atentiei, rezistentei la stres, facilitarea invatarii limbilor straine printr-o tehnologie acustica avansata, un potentator cerebral de ultima generatie- Terapia TOMATIS.

    Adultul ca moment al maturizarii depline a capacitatilor psihice umane: principalele schimbari organice care se produc in acest stadiu; inceputul scaderii unor functii senzorial-perceptive si a celor motrice si marile posibilitati de compensare; particularitatile gandirii si inteligentei adultului; cercetarile initiale si criticarea lor; necesitatea abordarii diferentiate a capacitatilor de gandire in raport cu solicitarile profesionale si stilul de viata; particularitatile memoriei si invatarii la adulti; afectivitatea si maturizarea ei la varsta adulta; functia proiectiva a personalitatii si specificul ei la adult; identitatea profesionala, familiala si socio-culturala a adultului; maturizarea personalitatii adultului, caracterizarea generala a generatiei de baza reprezentat de adulti.
Competentele noastre se regeasesc in :

psihoterapie cognitiv comportamentala, psihoterapie rational emotiva, psihologie clinica

Sediu:
Blvd. Dacia 84, punct
de reper statia de RATB 133, Piata Spaniei
Telefon:
0720 221 123
Email:
mindgrowing@yahoo.com


    Stressul are o influenta psihologica si fiziologica asupra organismului, putand de exemplu sa fie cauza imbolnavirilor organice prin scaderea reactivitatii sistemului imunitar. Ca raspuns la stress pot apare imbolnaviri de gravitate diferita, atat la nivel psihic cat si somatic.

     Atunci cand hormonii de stress persista mai mult tip in sange pot apare leziuni ale vaselor de sange, afectari ale rinichiului si chiar moarte. Stressul accelereaza imbatranirea celulara si afecteaza sistemul imun, predispune la aparitia afectiunilor cardiace.

    In urma unui eveniment traumatizant, apare sindromul de stress postraumatic. Pe langa aceste consecinte organice stressul produce oboseala cronica, insomnie, cosmaruri, iritabilitate, nervozitate, uneori tristete, stari emotionale conflictuale, etc.

     Managementul stressului in cadrul psihoterapeutic poate fi o metoda de a evita o serie de consecinte negative ale stressului asupra organismului uman.Servicii SEO| Terapie Bucuresti  |  Copyright 2009 / 2017 © MindGrowing.ro toate drepturile rezervate.