home terapie tomatis copii adolescenti adulti cupluri contact

Cabinetul Mind Growing oferă accesul la terapia Tomatis pentru
două persoane, membri ai aceleiaşi familii, GRATUIT pentru unul dintre ei.Cabinetul de Psihoterapie Mind Growing ofera sansa unei mai bune integrari sociale, cresterii capacitatii de memorare, atentiei, rezistentei la stres, facilitarea invatarii limbilor straine printr-o tehnologie acustica avansata, un potentator cerebral de ultima generatie- Terapia TOMATIS.

    Terapia prin sunet Tomtis stimuleaza creierul si energizeaza corpul! Metoda Tomatis este terapia prin sunet care iti poate schimba viata! Ea te invata sa asculti, pentru a comunica mai bine si pentru a-ti imbunatati relatia cu tine insuti si cu cei din jur, privind omul complet, trup si suflet, dintr-o perspectiva echilibrata, armonioasa.

Dezvolta: atentia, memoria, limbajul, motricitatea, comunicarea sociala, capacitatile intelectuale, capacitatea de gestionare a relatiilor. Scade nivelul de frustrare, stimuleaza creierul si energizeaza corpul. Metoda Tomatis este o interventie non-invaziva si NU utilizeaza produse chimice sau medicamente.
Competentele noastre se regeasesc in :

psihoterapie cognitiv comportamentala, psihoterapie rational emotiva, psihologie clinica

Sediu:
Blvd. Dacia 84, punct
de reper statia de RATB 133, Piata Spaniei
Telefon:
0720 221 123
Email:
mindgrowing@yahoo.com
Servicii SEO | Terapie Bucuresti  |  Copyright 2009 / 2017 © MindGrowing.ro toate drepturile rezervate.